Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Euskadi Racing (989613) - Real Boss (777131) » 398170989: T38/J6/VII

Liga 398170989 Información oficial sobre el partido 398170989 en Hattrick

10.11.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 6 / VII.49 (38085)

Universidade de Vigo Alineación oficial del equipo 'Universidade de Vigo' en el partido 1 - 2 Real Boss Alineación oficial del equipo 'Real Boss' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Universidade de Vigo Alineación oficial del equipo 'Universidade de Vigo' en el partido 1 - 3 Real Boss Alineación oficial del equipo 'Real Boss' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,7 % 4,9 % 75,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Universidade de Vigo

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): El jugador Evaristo Almiña de Universidade, després de 23 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Real. La jugada d'estratègia del Universidade per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Evaristo Almiña va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): En José Tiburcio Torija, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): Després de 17 minuts jugats, Ludwig Fortelka es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Nicola Colazzo.

Real Boss

Goles Goles

  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 en Marzio Zintu va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 80, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Natalino Sasu es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Vadym Kapustnikov, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Real va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 21, quan Vadym Kapustnikov va quedar-se sol davant el porter Tanausú Serrano, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 47 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Víctor Montané va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Cristian Manuel Traves va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 9 (Tirita): Al minut 9, Natalino Sasu de Real es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.