Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ERABOA F.C (1582745) - Tarita CF (1371856) » 398166667: T38/J8/VI

Liga 398166667 Información oficial sobre el partido 398166667 en Hattrick

24.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 8 / VI.1000 (15318)

g.castro's Alineación oficial del equipo 'g.castro's' en el partido 1 - 1 tarita cf Alineación oficial del equipo 'tarita cf' en el partido
0 - 1 Gifré Torremorell (24')
Joakim Kukat (34') 1 - 1
g.castro's Alineación oficial del equipo 'g.castro's' en el partido 1 - 1 tarita cf Alineación oficial del equipo 'tarita cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
g.castro's Alineación oficial del equipo 'g.castro's' en el partido 1 - 0 tarita cf Alineación oficial del equipo 'tarita cf' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

g.castro's

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 del partit, el jugador Joakim Kukat de g.castro's va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): En Andriy Ostrovskiy va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Andriy Ostrovskiy va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 71 (Lesión): g.castro's es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Stanisław Danieluk no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jānis Brenčs al camp.

tarita cf

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 24, quan Gifré Torremorell va posar els visitants tarita per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Georg Sender. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): José Moraga quasi marca en una jugada assajada de córner que Ismael Oriol Muñoz havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pär Mellborg.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): En Gerard Nolting de tarita va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Bazkoare Garobi va prendre el seu rol al minut 64.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Gifré Torremorell probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.