Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ath. txipiron (1420747) - ManelNight s Team (772216) » 398166433: T38/J6/VI

Liga 398166433 Información oficial sobre el partido 398166433 en Hattrick

10.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 6 / VI.996 (15314)

ath. txipiron Alineación oficial del equipo 'ath. txipiron' en el partido 4 - 2 Húsares de Madrid Alineación oficial del equipo 'Húsares de Madrid' en el partido
Bruno Hébert (24') 1 - 0
Satoshi Okazaki (25') 2 - 0
2 - 1 Eduard Maragall (50')
José Daniel Núñez Alvar (72') 3 - 1
3 - 2 Eduard Maragall (77')
Geovani Peralta (79') 4 - 2
ath. txipiron Alineación oficial del equipo 'ath. txipiron' en el partido 4 - 2 Húsares de Madrid Alineación oficial del equipo 'Húsares de Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
ath. txipiron Alineación oficial del equipo 'ath. txipiron' en el partido 4 - 1 Húsares de Madrid Alineación oficial del equipo 'Húsares de Madrid' en el partido
Tiene un resultado normal 4.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ath. txipiron

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Bruno Hébert, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del txipiron se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 24.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Satoshi Okazaki es va introduir dins la defensa central al minut 25, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar José Daniel Núñez Alvar, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a txipiron.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, txipiron va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Geovani Peralta, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Kris Heitepriem de txipiron va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Geovani Peralta que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bruno Hébert.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 48 (Tirita (médico)): Geovani Peralta va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de txipiron estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Húsares de Madrid

Goles Goles

  • 153 Minuto 50 (Gol por la derecha): Els jugadors de Húsares no defallien en cap moment. Producte d'això, en Eduard Maragall va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 151 Minuto 77 (Gol por el centro): Un mica després, Eduard Maragall de Húsares va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Mats Rijers va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Giuseppino Musazzi no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 47, José Esteban Olmedo Halcón de Húsares va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): Húsares es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Alberte Balseiros no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Bonifacio Deben al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Ignacio Castellanos, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 52 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Francisco Florit no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.