Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Relámpagos Galaicos (1414413) - the warriors propers (1459614) » 398166416: T38/J2/VI

Liga 398166416 Información oficial sobre el partido 398166416 en Hattrick

13.10.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 2 / VI.996 (15314)

Homes do lumen Alineación oficial del equipo 'Homes do lumen' en el partido 0 - 0 the warriors propers Alineación oficial del equipo 'the warriors propers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Homes do lumen Alineación oficial del equipo 'Homes do lumen' en el partido 2 - 1 the warriors propers Alineación oficial del equipo 'the warriors propers' en el partido
Tiene mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,3 % 1,1 % 12,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Homes do lumen

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marc Juanpera! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Homes va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Patryk Bieszczad va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Marc Juanpera va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 2 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Marc Juanpera se sentia fresc com una rosa.

the warriors propers

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): warriors va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Michele Sapporel va desviar el xut final de Bernard Hollinshead després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de warriors va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Anastacio Anganga, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Philippe Dupont va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.
  • 304 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. potente): Adrián Estelrich estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.