Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ave Fenix (123764) - Astra C.F. (1418299) » 398164102: T38/J9/VI

Liga 398164102 Información oficial sobre el partido 398164102 en Hattrick

01.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 9 / VI.972 (15290)

Ave Fenix Alineación oficial del equipo 'Ave Fenix' en el partido 1 - 2 Astra C.F. Alineación oficial del equipo 'Astra C.F.' en el partido
Tolga Özarpa (32') 1 - 0
1 - 1 Paul Ranzinger (70')
1 - 2 Paul Ranzinger (77')
Ave Fenix Alineación oficial del equipo 'Ave Fenix' en el partido 1 - 2 Astra C.F. Alineación oficial del equipo 'Astra C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Ave Fenix Alineación oficial del equipo 'Ave Fenix' en el partido 5 - 1 Astra C.F. Alineación oficial del equipo 'Astra C.F.' en el partido
Es un cenizo 4.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ave Fenix

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Tolga Özarpa, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Fenix se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 32.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tolga Özarpa va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Gaétan Cortes va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Fenix va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 14 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jorge Garzo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Stanisław Ginda. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Tolga Özarpa gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gaétan Cortes va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 61 (Lesión leve): Leon McClelland de Fenix va abandonar el terreny de joc després de 61 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Picio Izar va entrar en el seu lloc.

Astra C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Paul Ranzinger, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Paul Ranzinger que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, un refús desafortunat de Manolis Zounis, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Tarcisio Fulcini no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 274 Minuto 24 (Ocasión de penalti): Al minut 24, Tore Dalsgaard de Astra va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Astra la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Manuel José Esles que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.