Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ecija Balompie FC (1583504) - HRT Berga (485395) » 398163929: T38/J8/VI

Liga 398163929 Información oficial sobre el partido 398163929 en Hattrick

24.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 8 / VI.969 (15287)

FCBernie Alineación oficial del equipo 'FCBernie' en el partido 0 - 3 El Moratalaz U.D. Alineación oficial del equipo 'El Moratalaz U.D.' en el partido
0 - 1 Sigmund Dale (41')
0 - 2 Goran Babarogić (43')
0 - 3 Fernando Ardoino (80')
FCBernie Alineación oficial del equipo 'FCBernie' en el partido 0 - 3 El Moratalaz U.D. Alineación oficial del equipo 'El Moratalaz U.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FCBernie Alineación oficial del equipo 'FCBernie' en el partido 1 - 2 El Moratalaz U.D. Alineación oficial del equipo 'El Moratalaz U.D.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,4 % 44,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCBernie

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): FCBernie va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pedro Lacasa ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 203 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): FCBernie va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Heriberto Coloma va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Igorius Migliušas va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enaitz Iriguen de FCBernie la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, OK potente): Hélder Reguengo no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 305 Minuto 65 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Boniface Mkono no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

El Moratalaz U.D.

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Sigmund Dale que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Moratalaz.
  • 135 Minuto 43 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Goran Babarogić de Moratalaz va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 2.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Fernando Ardoino va augmentar l'avantatge de Moratalaz a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Rickard Stjernborn va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Moratalaz va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Goran Babarogić va sortir per sobre el travesser.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Goran Babarogić va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Goran Babarogić.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Mark Reicherz que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.