Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Penya Riu de Barcelona (1587470) - Primos Team (315379) » 398162747: T38/J5/VI

Liga 398162747 Información oficial sobre el partido 398162747 en Hattrick

03.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 5 / VI.966 (15284)

Txitxingorry Alineación oficial del equipo 'Txitxingorry' en el partido 1 - 0 JS Elcano Alineación oficial del equipo 'JS Elcano' en el partido
Erki Hurt (77') 1 - 0
Txitxingorry Alineación oficial del equipo 'Txitxingorry' en el partido 1 - 0 JS Elcano Alineación oficial del equipo 'JS Elcano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Txitxingorry Alineación oficial del equipo 'Txitxingorry' en el partido 1 - 1 JS Elcano Alineación oficial del equipo 'JS Elcano' en el partido
Tiene un resultado normal 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,4 % 45,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Txitxingorry

Goles Goles

  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Erki Hurt, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Txitxingorry se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Txitxingorry, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Jarkko Hurri va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Txitxingorry va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pedro Mariano Besouro va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Darren Holmes.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Txitxingorry va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jarkko Hurri, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Pedro Mariano Besouro gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Darren Holmes va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Txitxingorry va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jarkko Hurri va sortir per sobre el travesser.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Sergio Capiáin, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Mariano Besouro de Txitxingorry amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

JS Elcano

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Elcano que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Zainudin Handoyo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Elcano va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Taras Sennikov va desviar el xut final de Eicke Haderlapp després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 68 (Tirita): Al minut 68 de partit, el jugador Robustiano Neruda de Elcano es va lesionar lleugerament però va poder continuar.