Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Artilleros de Mieres F.C. (121909) - Dioses (48768) » 398156021: T38/J4/VI

Liga 398156021 Información oficial sobre el partido 398156021 en Hattrick

27.10.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 4 / VI.846 (15164)

S.A.D. Trastininho Alineación oficial del equipo 'S.A.D. Trastininho' en el partido 2 - 2 Dioses Alineación oficial del equipo 'Dioses' en el partido
0 - 1 Oscar Fernán Gómez (19')
0 - 2 Oscar Fernán Gómez (28')
Rick Werdich (70') 1 - 2
Rick Werdich (79') 2 - 2
S.A.D. Trastininho Alineación oficial del equipo 'S.A.D. Trastininho' en el partido 2 - 2 Dioses Alineación oficial del equipo 'Dioses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
S.A.D. Trastininho Alineación oficial del equipo 'S.A.D. Trastininho' en el partido 1 - 3 Dioses Alineación oficial del equipo 'Dioses' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,1 % 0,5 % 90,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.A.D. Trastininho

Goles Goles

  • 102 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Als 70 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Trasti va acabar amb la pilota als peus de Rick Werdich que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, Rick Werdich va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Rick Werdich no oblidarà el que li va passar durant el minut 29. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gonzalo Gorritepe de Trasti es va guanyar la targeta groga merescudament.

Dioses

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 19, quan Oscar Fernán Gómez va posar els visitants Dioses per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 28, Dioses va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Oscar Fernán Gómez.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Carlos Julve, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Serafín Vayas. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 205 Minuto 55 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Dioses va estar a punt de marcar quan Serafín Vayas va fer una passada impressionant a Bikentzi Alzate, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Diego Clemente de Dioses, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 84, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Dioses va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan Montalbo va desviar el xut final de Carlos Julve després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Manuel Abiega de Dioses amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Abel Umbert de Dioses va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Cristòfor Nualart va prendre el seu rol al minut 31.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Carlos Foga ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.