Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Macs (795707) - INFIERNO C.F. (776889) » 398150563: T38/J11/VI

Liga 398150563 Información oficial sobre el partido 398150563 en Hattrick

15.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 11 / VI.748 (15066)

Real Pathos F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Pathos F.C.' en el partido 2 - 0 INFIERNO C.F. Alineación oficial del equipo 'INFIERNO C.F.' en el partido
Matteo Rigato (7') 1 - 0
Jaime Barberán (71') 2 - 0
Real Pathos F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Pathos F.C.' en el partido 2 - 0 INFIERNO C.F. Alineación oficial del equipo 'INFIERNO C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Pathos F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Pathos F.C.' en el partido 1 - 1 INFIERNO C.F. Alineación oficial del equipo 'INFIERNO C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,8 % 14,4 % 24,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Pathos F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Valter Laadoga el va rematar Matteo Rigato amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jaime Barberán es va introduir dins la defensa central al minut 71, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en László Szánthó. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Valter Laadoga una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 18, però una magnífica aturada de Felicio Velázquez va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Felicio Velázquez al minut 60 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ivan Froijen va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Matteo Rigato de Pathos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marin Nicula de Pathos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Valter Laadoga de Pathos va abandonar el terreny de joc després de 78 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Fávila Gavilanes va entrar en el seu lloc.

INFIERNO C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): INFIERNO van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 13, però John Eckmo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 216 Minuto 23 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Győző Vincze va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 23, i va passar la pilota a Abbas Issa Hanna, però aquest no va encertar a marcar.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 32 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Győző Vincze va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Győző Vincze va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Pedro Pizarro va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Carlos Andrés Fradiletti no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Ramírez de INFIERNO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): En Martín Debón ocupà el lloc d'en Saturno Cortegada al 16 minuts, dos minuts després que el jugador de INFIERNO quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Győző Vincze.