Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

COSTADAMORTE.GZ (800085) - Rayo Villadino (1371773) » 398145934: T38/J2/VI

Liga 398145934 Información oficial sobre el partido 398145934 en Hattrick

13.10.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 2 / VI.666 (14984)

COSTADAMORTE.GZ Alineación oficial del equipo 'COSTADAMORTE.GZ' en el partido 0 - 0 Rayo Villadino Alineación oficial del equipo 'Rayo Villadino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
COSTADAMORTE.GZ Alineación oficial del equipo 'COSTADAMORTE.GZ' en el partido 1 - 1 Rayo Villadino Alineación oficial del equipo 'Rayo Villadino' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,7 % 36,2 % 29,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

COSTADAMORTE.GZ

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip COSTADAMORTE.GZ Kevin Tanzler quasi marca al minut 20 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Breogán González l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): COSTADAMORTE.GZ va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar 尚 (Shang) 毓成 (Yucheng) en un 1 contra 1 amb el porter Damiano Masetti, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 240 Minuto 64 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de COSTADAMORTE.GZ van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 64 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Jonas Laursen, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): COSTADAMORTE.GZ va estar a punt de posar-se per davant al minut 82 però Kevin Tanzler va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 59 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Nicolas Fernandes que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Rayo Villadino

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, un refús desafortunat de Umberto Origlia, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pedro Lapuente Mazo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 270 Minuto 42 (Ocasión de falta): En Patrice Cartigny va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 42. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Villadino va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 58, quan Patrice Cartigny va quedar-se sol davant el porter Umberto Origlia, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Villadino que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Patrice Cartigny, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joaquín Vilallonga de Villadino es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Enrico Bellavista de Villadino va abandonar el terreny de joc després de 84 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Alberto Adrover va entrar en el seu lloc.