Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vigilantes de Seguriber (800748) - Racing Avatar (1370874) » 398143763: T38/J5/VI

Liga 398143763 Información oficial sobre el partido 398143763 en Hattrick

03.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 5 / VI.627 (14945)

Vigilantes de Seguriber Alineación oficial del equipo 'Vigilantes de Seguriber' en el partido 2 - 2 Racing Avatar Alineación oficial del equipo 'Racing Avatar' en el partido
0 - 1 Roman Opanasenko (16')
Gonzalo Hombau (44') 1 - 1
1 - 2 Manuel González Zorrilla (44')
Humberto de Oliveira (67') 2 - 2
Vigilantes de Seguriber Alineación oficial del equipo 'Vigilantes de Seguriber' en el partido 2 - 2 Racing Avatar Alineación oficial del equipo 'Racing Avatar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Vigilantes de Seguriber Alineación oficial del equipo 'Vigilantes de Seguriber' en el partido 4 - 2 Racing Avatar Alineación oficial del equipo 'Racing Avatar' en el partido
Tiene mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,3 % 19,7 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vigilantes de Seguriber

Goles Goles

  • 114 Minuto 44 (Gol de penalti): Vigilantes va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Gonzalo Hombau, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 139 Minuto 67 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Humberto de Oliveira van servir per superar a l'últim defensor, en Lluís Cervelló. Tot va acabar amb el 2 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Vigilantes cantant "Humberto de Oliveira selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Hjalmar Sunesson va intentar anar-se'n per velocitat al minut 36 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Kai 'Torpedo' Hedeboe de Vigilantes va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 40, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Luis Soto Mediero va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 44, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 49 minuts, en Humberto de Oliveira no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68, Krzesimir Rubinowski arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Vigilantes va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 79 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Humberto de Oliveira ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Humberto de Oliveira de Vigilantes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Martial Rémy de Vigilantes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Krzesimir Rubinowski.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Al minut 42 de partit, el jugador Luis Soto Mediero de Vigilantes es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 090 Minuto 44 (Tirita): Al minut 44, Julijus Norbontas de Vigilantes es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Racing Avatar

Goles Goles

  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Vigilantes. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Roman Opanasenko la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Racing es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 16.
  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Racing va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 44. Manuel González Zorrilla va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Humberto 'Loco' Navas de Racing va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 41 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Martín Charino va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Manuel 'Lo pelat' Cal, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Lesiones Lesiones