Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los tigres 89 (440807) - Real Copetín F.C (1414936) » 398143761: T38/J5/VI

Liga 398143761 Información oficial sobre el partido 398143761 en Hattrick

03.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 5 / VI.627 (14945)

Alsacians Alineación oficial del equipo 'Alsacians' en el partido 0 - 4 Real Copetín F.C Alineación oficial del equipo 'Real Copetín F.C' en el partido
0 - 1 Jord Thate (44')
0 - 2 Tjakko van Meurs (50')
0 - 3 Fernando Bernabeu (52')
0 - 4 Renne Ridanpää (81')
Alsacians Alineación oficial del equipo 'Alsacians' en el partido 0 - 4 Real Copetín F.C Alineación oficial del equipo 'Real Copetín F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alsacians Alineación oficial del equipo 'Alsacians' en el partido 1 - 0 Real Copetín F.C Alineación oficial del equipo 'Real Copetín F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alsacians

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Peter-Michael Münnemann va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Pablo Fontecha, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 31 (Lesión (no subst.)): Al minut 31, Goran Đipalo va haver de deixar el terreny de joc lesionat. Al no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.
  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Víctor González Frías va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Real Copetín F.C

Goles Goles

  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 44 minuts quan Jord Thate va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Copetín.
  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Al. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Tjakko van Meurs la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Copetín es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 50.
  • 186 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Copetín amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Fernando Bernabeu, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 3 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 142 Minuto 81 (Gol de contra por la izquierda): Renne Ridanpää va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Copetín i marcant el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Ronnie Aanen va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Copetín que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lars Peter Gade Hastrup.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Renne Ridanpää de Copetín es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Bernabeu de Copetín la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.