Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Muman (1334878) - Ganame C.F. (1338799) » 398141198: T38/J7/VI

Liga 398141198 Información oficial sobre el partido 398141198 en Hattrick

17.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 7 / VI.599 (14917)

pichifla S.A.D. Alineación oficial del equipo 'pichifla S.A.D.' en el partido 3 - 0 Club Pollolos Mix Alineación oficial del equipo 'Club Pollolos Mix' en el partido
Kalle Savilepo (25') 1 - 0
Kalle Savilepo (28') 2 - 0
李 (Li) 云航 (Yunhang) (86') 3 - 0
pichifla S.A.D. Alineación oficial del equipo 'pichifla S.A.D.' en el partido 3 - 0 Club Pollolos Mix Alineación oficial del equipo 'Club Pollolos Mix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pichifla S.A.D. Alineación oficial del equipo 'pichifla S.A.D.' en el partido 1 - 1 Club Pollolos Mix Alineación oficial del equipo 'Club Pollolos Mix' en el partido
Tiene suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,3 % 29,4 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pichifla S.A.D.

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a pichifla va ser Kalle Savilepo.
  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Toine Westbroek va anar directament als peus de Kalle Savilepo que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En 李 (Li) 云航 (Yunhang) de pichifla va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de pichifla va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Andreas Enzer, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Fănică Tudor al minut 47 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Bertrand Macé va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de pichifla, l'equip va recuperar la pilota al minut 51 i va contraatacar. En Bertrand Macé va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de pichifla va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Janko Grubješić, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hipòlit Pallarolas de pichifla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Club Pollolos Mix

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): Mathias Cornelius Clasen hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Joaquín Campanario havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 251 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 40, quan un error defensiu va deixar Arnold Vykopal completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Pollolos va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Ruben Madureira no va poder controlar.
  • 251 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Ayoze Ruiz Oviedo va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ruben Madureira de Pollolos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 41 (Lesión grave): Adam Cluny, de Pollolos, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Dennis Spenner el va substituir.