Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atelier Taronja (1584154) - Solana del Pino C.F. (1337016) » 398139739: T38/J6/VI

Liga 398139739 Información oficial sobre el partido 398139739 en Hattrick

10.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 6 / VI.573 (14891)

Atelier Taronja Alineación oficial del equipo 'Atelier Taronja' en el partido 3 - 3 Solana del Pino C.F. Alineación oficial del equipo 'Solana del Pino C.F.' en el partido
Carlos Bossio (35') 1 - 0
1 - 1 Jan Schaffer (36')
Alessandro Ancona (41') 2 - 1
2 - 2 Diego Raillo (55')
2 - 3 Vlad Todea (77')
Salva Gulina (87') 3 - 3
Atelier Taronja Alineación oficial del equipo 'Atelier Taronja' en el partido 3 - 3 Solana del Pino C.F. Alineación oficial del equipo 'Solana del Pino C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atelier Taronja Alineación oficial del equipo 'Atelier Taronja' en el partido 0 - 2 Solana del Pino C.F. Alineación oficial del equipo 'Solana del Pino C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atelier Taronja

Goles Goles

  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): Carlos Bossio va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a Atelier.
  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): El jugador Alessandro Ancona de Atelier es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 143 Minuto 87 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Atelier va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Salva Gulina, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Atelier va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alessandro Ancona, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 58 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Atelier puguin veure en Ricard Facet jugant de nou; ja que al minut 58 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Juan Manuel Paz Jimenez el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Solana del Pino C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Solana va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Diego Raillo, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jan Schaffer que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 163 Minuto 55 (Gol por la derecha): El jugador visitant Diego Raillo va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 55 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): Solana agafava avantatge al minut 77 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Vlad Todea amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Antonio Giovagnoli va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, un refús desafortunat de Javier Guastini, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Cristiano Zaccardi no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jan Schaffer. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Cristiano Zaccardi de Solana va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vlad Todea de Solana es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antonio Giovagnoli de Solana es va guanyar la targeta groga merescudament.