Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U E SANT ANDREU (313021) - Errealzale (314980) » 398138758: T38/J13/VI

Liga 398138758 Información oficial sobre el partido 398138758 en Hattrick

29.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 13 / VI.555 (14873)

U E SANT ANDREU Alineación oficial del equipo 'U E SANT ANDREU' en el partido 1 - 1 Trajana Alineación oficial del equipo 'Trajana' en el partido
Juan Luis Gómez de Villamayor (83') 1 - 0
1 - 1 Tasos Dardakoulis (88')
U E SANT ANDREU Alineación oficial del equipo 'U E SANT ANDREU' en el partido 1 - 1 Trajana Alineación oficial del equipo 'Trajana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U E SANT ANDREU Alineación oficial del equipo 'U E SANT ANDREU' en el partido 1 - 0 Trajana Alineación oficial del equipo 'Trajana' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U E SANT ANDREU

Goles Goles

  • 120 Minuto 83 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 83, indicava inequívocament que en Juan Luis Gómez de Villamayor va saber trobar la xarxa rival. ANDREU desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de ANDREU a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Andreas Öberg va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Juan Luis Gómez de Villamayor va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ANDREU.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Andreas Öberg gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Aaron Kwartel va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 89 (Tirita): Al minut 89, Bartomeu Girona de ANDREU es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Trajana

Goles Goles

  • 164 Minuto 88 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Trajana al minut 88. Tasos Dardakoulis va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Tasos Dardakoulis sol davant la porteria al minut 84, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 218 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ronny Andersson va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Manuel Narbona Sales rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Phil Angerbauer.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Yves Heinzl, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 89 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Heinrich Stastny estava fent un bon partit.