Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Candelarias (490819) - Atlético de Useras (438994) » 398136757: T38/J2/VI

Liga 398136757 Información oficial sobre el partido 398136757 en Hattrick

13.10.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 2 / VI.520 (14838)

C.F Station VigoCity Alineación oficial del equipo 'C.F Station VigoCity' en el partido 1 - 0 Atlético de Useras Alineación oficial del equipo 'Atlético de Useras' en el partido
Leopold Szalecki (72') 1 - 0
C.F Station VigoCity Alineación oficial del equipo 'C.F Station VigoCity' en el partido 1 - 0 Atlético de Useras Alineación oficial del equipo 'Atlético de Useras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F Station VigoCity Alineación oficial del equipo 'C.F Station VigoCity' en el partido 2 - 1 Atlético de Useras Alineación oficial del equipo 'Atlético de Useras' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F Station VigoCity

Goles Goles

  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Leopold Szalecki ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Vigueses es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14, Josema Campa arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 43 per blocar una centrada d'en Jérôme Mousset va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Vigueses.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Josema Campa va sortir coix del terreny de joc, substituït per Paulos Caamaño. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Atlético de Useras

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Alfonso Lafuente va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 83, en un 1 contra 1 amb el porter, però Bret Meck va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Fecund Montroig des de l'esquerra.
  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Damián Mozo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alfonso Lafuente estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Tomás Oviedo va encarar al porter al 85, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Brandon Dieu de Atlético es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Brandon Dieu va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 59 (Tirita): Passats 59 minuts de joc, en Kennet Lyngby de Atlético va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Reidar Eriksen ocupà el lloc d'en Antoine Mercereau al 83 minuts, dos minuts després que el jugador de Atlético quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Alfonso Lafuente no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.