Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Letal Fan Team (491471) - deportiv (1600385) » 398136743: T38/J13/VI

Liga 398136743 Información oficial sobre el partido 398136743 en Hattrick

29.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 13 / VI.519 (14837)

MXMLXVIII Alineación oficial del equipo 'MXMLXVIII' en el partido 1 - 4 deportiv Alineación oficial del equipo 'deportiv' en el partido
Duje Vukić (3') 1 - 0
1 - 1 Aingeru Rubio de Barrio (21')
1 - 2 Aingeru Rubio de Barrio (29')
1 - 3 Aingeru Rubio de Barrio (30')
1 - 4 José Ricardo Guntín (79')
MXMLXVIII Alineación oficial del equipo 'MXMLXVIII' en el partido 1 - 4 deportiv Alineación oficial del equipo 'deportiv' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MXMLXVIII Alineación oficial del equipo 'MXMLXVIII' en el partido 0 - 3 deportiv Alineación oficial del equipo 'deportiv' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MXMLXVIII

Goles Goles

  • 138 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): En Francisco Jesús Meroño va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Duje Vukić la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip MXMLXVIII Francisco Jesús Meroño quasi marca al minut 2 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en César Barea l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): En Valerià Benlloch va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 86 (Lesión): MXMLXVIII es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Valerià Benlloch no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Nethaniel Perelman al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Olindo Castellanos ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 302 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Giampaolo D'Alberto no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

deportiv

Goles Goles

  • 161 Minuto 21 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Aingeru Rubio de Barrio que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Aingeru Rubio de Barrio va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 180 Minuto 30 (Gol de falta): Passaven 30 minuts quan en Aingeru Rubio de Barrio va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 1 - 3.
  • 180 Minuto 79 (Gol de falta): Al minut 79, una falta xutada per José Ricardo Guntín va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 4 per a deportiv. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 de partit, Ottavio Canavesi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Saturio López Melgarejo de deportiv va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Aingeru Rubio de Barrio de deportiv va abandonar el terreny de joc després de 37 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Kutay Afacan va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Després de 82 minuts jugats, Ximo Mallart es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Saturio López Melgarejo.