Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD KATIUSCA (492189) - Cabañal Emirates (1595120) » 398135918: T38/J3/VI

Liga 398135918 Información oficial sobre el partido 398135918 en Hattrick

20.10.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 3 / VI.505 (14823)

RCD KATIUSCA Alineación oficial del equipo 'RCD KATIUSCA' en el partido 1 - 1 Cabañal Emirates Alineación oficial del equipo 'Cabañal Emirates' en el partido
Carlos Aguilar Bustamante (10') 1 - 0
1 - 1 Markus Ruhn (40')
RCD KATIUSCA Alineación oficial del equipo 'RCD KATIUSCA' en el partido 1 - 1 Cabañal Emirates Alineación oficial del equipo 'Cabañal Emirates' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
RCD KATIUSCA Alineación oficial del equipo 'RCD KATIUSCA' en el partido 2 - 3 Cabañal Emirates Alineación oficial del equipo 'Cabañal Emirates' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,4 % 5,6 % 74,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD KATIUSCA

Goles Goles

  • 142 Minuto 10 (Gol de contra por la izquierda): Carlos Aguilar Bustamante va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de KATIUSCA i marcant el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): KATIUSCA van sortir al contraatac al minut 59, però Ant Talipeau va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82, Virginio La rizza arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 83 per blocar una centrada d'en Jordi Giráldez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de KATIUSCA.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): KATIUSCA per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 85, quan Ant Talipeau va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, David Devian va estar a punt d'avançar els locals al minut 87 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Cabañal Emirates

Goles Goles

  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): En Jorge Allueva entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Emirates, un peu providencial d'en Markus Ruhn va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Emirates van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jorge Allueva, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 261 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Emirates va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Patric Kolber es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Matyáš Havrlant, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 58 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 215 Minuto 81 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Stijn van Tongeren va superar els defenses rivals per velocitat al minut 81 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edu Colls de Emirates es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Matyáš Havrlant.