Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Elgoibar (121118) - FC Perlin (1461195) » 398135243: T38/J2/VI

Liga 398135243 Información oficial sobre el partido 398135243 en Hattrick

13.10.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 2 / VI.493 (14811)

CD Elgoibar Alineación oficial del equipo 'CD Elgoibar' en el partido 2 - 1 FC Perlin Alineación oficial del equipo 'FC Perlin' en el partido
0 - 1 Ilija Parat (5')
Juan Diego Lasa (67') 1 - 1
Dave Vonzun (76') 2 - 1
CD Elgoibar Alineación oficial del equipo 'CD Elgoibar' en el partido 2 - 1 FC Perlin Alineación oficial del equipo 'FC Perlin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD Elgoibar Alineación oficial del equipo 'CD Elgoibar' en el partido 1 - 2 FC Perlin Alineación oficial del equipo 'FC Perlin' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,8 % 9,2 % 68,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Elgoibar

Goles Goles

  • 113 Minuto 67 (Gol por la derecha): Després de 67 minuts de partit, Juan Diego Lasa igualava per Elgoibar en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Elgoibar va ser Dave Vonzun.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Vasil Kúnchev va intentar anar-se'n per velocitat al minut 36 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Elgoibar van sortir al contraatac al minut 39, però David Pannequin va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 54 (Ocasión de contra de falta): Elgoibar va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Antonio Dan va anar a parar a les mans del porter.

FC Perlin

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): Amb 5 minuts jugats, Ilija Parat de FCP va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 9 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Alejandro Hielz després de 9 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Albert Wasilewski va poder desviar-lo a córner.
  • 235 Minuto 20 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Salvador Tomàs, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Hielz, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 31 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. FCP va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): FCP quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Alejandro Hielz va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del FCP van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Salvador Tomàs, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.