Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Pinomontano (1332655) - berbeneros f.c. (488048) » 398133295: T38/J5/VI

Liga 398133295 Información oficial sobre el partido 398133295 en Hattrick

03.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 5 / VI.458 (14776)

juvecat Alineación oficial del equipo 'juvecat' en el partido 2 - 2 berbeneros f.c. Alineación oficial del equipo 'berbeneros f.c.' en el partido
Owen Davies (6') 1 - 0
1 - 1 Zétény Szilárd (7')
Evaristo Pasinato (22') 2 - 1
2 - 2 Marco Tripodo (81')
juvecat Alineación oficial del equipo 'juvecat' en el partido 2 - 2 berbeneros f.c. Alineación oficial del equipo 'berbeneros f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
juvecat Alineación oficial del equipo 'juvecat' en el partido 2 - 0 berbeneros f.c. Alineación oficial del equipo 'berbeneros f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

juvecat

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 els aficionats van embogir quan en Owen Davies va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de juvecat.
  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): juvecat, atacant per l'esquerra al minut 22, va aprofitar el magnífic llançament de Evaristo Pasinato per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 25 (Ocasión de falta): Esteban Hidalgo va sorprendre Pedro Araujo amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del berbeneros. La jugada d'estratègia del juvecat per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Kevin Marshall va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): En Esteban Hidalgo es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 207 Minuto 83 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Kevin Marshall va enviar un xut des de 40 metres al minut 83, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Inocencio Carnota ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

berbeneros f.c.

Goles Goles

  • 163 Minuto 7 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 7 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Zétény Szilárd.
  • 137 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 81 una excel·lent centrada de Mihael Samodol va arribar a Marco Tripodo, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del berbeneros sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Zétény Szilárd, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 19 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de berbeneros van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Zétény Szilárd va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de berbeneros va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Iker Uclés va sortir per sobre el travesser.