Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atpc69 (487051) - Malaga. C.F. (1590309) » 398131709: T38/J1/VI

Liga 398131709 Información oficial sobre el partido 398131709 en Hattrick

06.10.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 1 / VI.430 (14748)

Fc Orejones Alineación oficial del equipo 'Fc Orejones' en el partido 2 - 1 Malaga. C.F. Alineación oficial del equipo 'Malaga. C.F.' en el partido
Jos Soubry (30') 1 - 0
1 - 1 Jorge Sáenz (80')
Jos Soubry (83') 2 - 1
Fc Orejones Alineación oficial del equipo 'Fc Orejones' en el partido 2 - 1 Malaga. C.F. Alineación oficial del equipo 'Malaga. C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fc Orejones Alineación oficial del equipo 'Fc Orejones' en el partido 2 - 0 Malaga. C.F. Alineación oficial del equipo 'Malaga. C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Orejones

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 30 gràcies a la jugada de Jos Soubry, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Orejones contenien la respiració mentre en Jos Soubry s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Perico Bernat va entorpir al marcador d'en 蘇 (Su) 家龍 (Jialong) per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Orejones a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jos Soubry va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Maxim Evtushenko una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 34, però una magnífica aturada de Donato Sisemunda va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Javier Mompó es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 13 (Lesión leve): Triphon De Vilder de Orejones va abandonar el terreny de joc després de 13 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jaime Alcañiz va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 77 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a 蘇 (Su) 家龍 (Jialong) no li va importar gens ni mica.

Malaga. C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 80 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 80, quan Jorge Sáenz va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 35 (Ocasión de penalti): Passat el minut 35 de partit, Malaga. va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Daniel De la Parra, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.
  • 209 Minuto 50 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Perico Bernat? Un error clamorós seu va donar a Pierre-Yves Toupin una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 262 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52 Georges Hayet va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ilija Lazinica va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paolo Roselli de Malaga. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.