Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vehinsa F.C. (796982) - Atlètic Barça B (433684) » 398131698: T38/J12/VI

Liga 398131698 Información oficial sobre el partido 398131698 en Hattrick

22.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 12 / VI.429 (14747)

Vehinsa F.C. Alineación oficial del equipo 'Vehinsa F.C.' en el partido 1 - 1 LOS TOPOSS Alineación oficial del equipo 'LOS TOPOSS' en el partido
Martín Forment (33') 1 - 0
1 - 1 Juan Velázquez (78')
Vehinsa F.C. Alineación oficial del equipo 'Vehinsa F.C.' en el partido 1 - 1 LOS TOPOSS Alineación oficial del equipo 'LOS TOPOSS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vehinsa F.C. Alineación oficial del equipo 'Vehinsa F.C.' en el partido 3 - 0 LOS TOPOSS Alineación oficial del equipo 'LOS TOPOSS' en el partido
Tiene mala suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vehinsa F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Vehinsa contenien la respiració mentre en Martín Forment s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Ciro Baldo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Vehinsa se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Paul Germán Guiscafre al minut 37 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Martín Forment va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jop van der Hak de Vehinsa va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jop van der Hak va estar a punt d'acabar en gol al minut 82, però el porter visitant Paul Germán Guiscafre va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 19 (Tirita (médico)): Milan Jovanović va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

LOS TOPOSS

Goles Goles

  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de TOPOSS van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Juan Velázquez.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de TOPOSS va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Juan Velázquez, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tadeu Melão de TOPOSS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.