Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

exodusalm (775487) - El Barrio FC (1421354) » 398131538: T38/J13/VI

Liga 398131538 Información oficial sobre el partido 398131538 en Hattrick

29.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 13 / VI.426 (14744)

El Tamayazo Alineación oficial del equipo 'El Tamayazo' en el partido 3 - 4 matis team Alineación oficial del equipo 'matis team' en el partido
0 - 1 Jaume Calabuig (26')
Jofre Girbau (33') 1 - 1
1 - 2 Fernando Quevedo (36')
1 - 3 Aleksandar Gligić (38')
Lars Kristiansson (71') 2 - 3
2 - 4 Fernando Quevedo (78')
Tom Peter Nachbagauer (85') 3 - 4
El Tamayazo Alineación oficial del equipo 'El Tamayazo' en el partido 3 - 4 matis team Alineación oficial del equipo 'matis team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
El Tamayazo Alineación oficial del equipo 'El Tamayazo' en el partido 2 - 3 matis team Alineación oficial del equipo 'matis team' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,8 % 46,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Tamayazo

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Jofre Girbau de Tamayazo va aconseguir igualar el partit al minut 33, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 102 Minuto 71 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Tamayazo van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Lars Kristiansson en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): Diego Gabirondo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Tamayazo, Tom Peter Nachbagauer, que va marcar, sense saber com, el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després de 32 minuts, Anthony Lejeune va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Tamayazo va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Tom Peter Nachbagauer va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Witold Tyblewski va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jofre Girbau de Tamayazo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Tom Peter Nachbagauer de Tamayazo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Cosmin Ometiţă va prendre el seu rol al minut 87.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 56 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Soriano Acerete Guillén.

matis team

Goles Goles

  • 137 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Aleksandar Gligić va anar a parar al cap de Jaume Calabuig que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a matis el 0 - 1.
  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Fernando Quevedo va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Al minut 38 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de matis, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Aleksandar Gligić va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Fernando Quevedo va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alberto Mateos. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Miroslav Fouček de matis va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 77 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Echande de matis es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.