Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yuninko Carlos f.c. (123441) - Frakasados (1415682) » 398130400: T38/J9/VI

Liga 398130400 Información oficial sobre el partido 398130400 en Hattrick

01.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 9 / VI.406 (14724)

Yuninko Carlos f.c. Alineación oficial del equipo 'Yuninko Carlos f.c.' en el partido 2 - 2 Frakasados Alineación oficial del equipo 'Frakasados' en el partido
0 - 1 Jesús Calderón (20')
Fernando Bolaño (23') 1 - 1
Luis de Quiñones (84') 2 - 1
2 - 2 Volodymyr Sidrenko (88')
Yuninko Carlos f.c. Alineación oficial del equipo 'Yuninko Carlos f.c.' en el partido 2 - 2 Frakasados Alineación oficial del equipo 'Frakasados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Yuninko Carlos f.c. Alineación oficial del equipo 'Yuninko Carlos f.c.' en el partido 4 - 0 Frakasados Alineación oficial del equipo 'Frakasados' en el partido
Tiene mala suerte 3.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yuninko Carlos f.c.

Goles Goles

  • 112 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Yuninko equilibrava la balança al minut 23. En Fernando Bolaño, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Luis de Quiñones, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Yuninko se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Romeo Vallina va estar a punt d'avançar els locals al minut 16 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Yuninko van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ricard Trafí, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Luis de Quiñones va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Yuninko se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Yuninko va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 76 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Christian Wanner ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Yuninko va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pablo Martín Benítez en un 1 contra 1 amb el porter Rodolfo Cella, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Romeo Vallina de Yuninko es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis de Quiñones de Yuninko va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mauro Ungo de Yuninko va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Frakasados

Goles Goles

  • 170 Minuto 20 (Gol de falta): Jesús Calderón va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 20. 0 - 1 per a Frakasados.
  • 161 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 en Volodymyr Sidrenko va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Pedro Lalanda de Frakasados, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 34, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fabiano Cabrobró de Frakasados amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 86 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Kende Kolozsvári va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Tijl Minasian.