Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Cheraga (1435374) - GodoYiya (990734) » 398129626: T38/J12/VI

Liga 398129626 Información oficial sobre el partido 398129626 en Hattrick

22.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 12 / VI.392 (14710)

Guillem_soli Alineación oficial del equipo 'Guillem_soli' en el partido 2 - 2 GodoYiya Alineación oficial del equipo 'GodoYiya' en el partido
Vittorio Baldissarro (29') 1 - 0
1 - 1 Toros Kansu (31')
1 - 2 Étienne Gavois (88')
Köbi Ketler (89') 2 - 2
Guillem_soli Alineación oficial del equipo 'Guillem_soli' en el partido 2 - 2 GodoYiya Alineación oficial del equipo 'GodoYiya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Guillem_soli Alineación oficial del equipo 'Guillem_soli' en el partido 3 - 0 GodoYiya Alineación oficial del equipo 'GodoYiya' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guillem_soli

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Guillem_soli s'avançava al marcador al minut 29, després d'un rebot que va caçar en Vittorio Baldissarro per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Guillem_soli s'esgargamellaven dempeus per esperonar Köbi Ketler que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 89 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a Guillem_soli per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Bozhidar Apostolov, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Luis Despou va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, Bozhidar Apostolov gairebé va marcar per a Guillem_soli des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Guillem_soli va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Bozhidar Apostolov la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 89 minuts, en Carsten Reblaus no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bozhidar Apostolov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Bozhidar Apostolov no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

GodoYiya

Goles Goles

  • 186 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de GodoYiya va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Toros Kansu.
  • 172 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Passats 88 minuts de partit, GodoYiya es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Étienne Gavois es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de GodoYiya va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Janne Halmela, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): GodoYiya van sortir al contraatac amb encert al minut 80, però Pier Giovanni Cavallin no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Nukri Abramishvili de GodoYiya va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 51 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Dimas Guanche.