Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rotodos FC (438003) - Nylakins FC (988778) » 398128286: T38/J13/VI

Liga 398128286 Información oficial sobre el partido 398128286 en Hattrick

29.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 13 / VI.368 (14686)

NOSATERRA Alineación oficial del equipo 'NOSATERRA' en el partido 4 - 0 Gamusino friki Alineación oficial del equipo 'Gamusino friki' en el partido
Antón Ramírez Guzmán (19') 1 - 0
Fritz Dollansky (22') 2 - 0
Michiel Rooy (23') 3 - 0
Enrique Sánchez (25') 4 - 0
NOSATERRA Alineación oficial del equipo 'NOSATERRA' en el partido 4 - 0 Gamusino friki Alineación oficial del equipo 'Gamusino friki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
NOSATERRA Alineación oficial del equipo 'NOSATERRA' en el partido 3 - 1 Gamusino friki Alineación oficial del equipo 'Gamusino friki' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,0 % 2,2 % 15,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NOSATERRA

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Gamusino. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Antón Ramírez Guzmán la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del NOSATERRA es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 19.
  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Fritz Dollansky, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): En Michiel Rooy va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Enrique Sánchez va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Michiel Rooy va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Enrique Sánchez, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El NOSATERRA ho intentava per la dreta per mitjà de Fritz Dollansky, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Giancarlo Curci va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

Gamusino friki

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Julio Cartagena va fer una estirada espectacular al minut 74, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Jyrki Oinasneva.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 75 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Francisco Noguera amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Enrique Rivas Barón va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.