Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Urduliz FT (125873) - Montorio C.F. (121845) » 398121156: T38/J7/VI

Liga 398121156 Información oficial sobre el partido 398121156 en Hattrick

17.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 7 / VI.259 (14577)

Porrans F.C. Alineación oficial del equipo 'Porrans F.C.' en el partido 3 - 1 F.C. Seu d'Urgell Alineación oficial del equipo 'F.C. Seu d'Urgell' en el partido
Tim Plut (34') 1 - 0
1 - 1 Bobby Hus (36')
Ignacio Núñez Guzmán (74') 2 - 1
Tim Plut (87') 3 - 1
Porrans F.C. Alineación oficial del equipo 'Porrans F.C.' en el partido 3 - 1 F.C. Seu d'Urgell Alineación oficial del equipo 'F.C. Seu d'Urgell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Porrans F.C. Alineación oficial del equipo 'Porrans F.C.' en el partido 4 - 0 F.C. Seu d'Urgell Alineación oficial del equipo 'F.C. Seu d'Urgell' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Porrans F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): El jugador Tim Plut de Porrans, després de 34 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Ignacio Núñez Guzmán va donar a Porrans un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Porrans va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tim Plut progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Tadeáš Švestka del Porrans ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Ignacio Núñez Guzmán gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Oronzo Puccio va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Manuel Decandia! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Silvester Biermeier no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 302 Minuto 86 (Evento clima: lluvia, OK potente): Ignacio Núñez Guzmán no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

F.C. Seu d'Urgell

Goles Goles

  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): El dUrgell era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Bobby Hus va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 63 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 63, tothom va saber perquè en Folke Brahe era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Humphrey Cremers de dUrgell va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Humphrey Cremers va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.