Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TOSTA RICA F.C. (118708) - Adrianic (1370050) » 398118710: T38/J10/VI

Liga 398118710 Información oficial sobre el partido 398118710 en Hattrick

08.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 10 / VI.233 (14551)

TOSTA RICA F.C. Alineación oficial del equipo 'TOSTA RICA F.C.' en el partido 1 - 3 Macumbeiros Alineación oficial del equipo 'Macumbeiros' en el partido
0 - 1 Salvador Vegas (27')
Marcel Stoenescu (47') 1 - 1
1 - 2 Pau Buixadé (69')
1 - 3 Maties Montrabeta (85')
TOSTA RICA F.C. Alineación oficial del equipo 'TOSTA RICA F.C.' en el partido 1 - 3 Macumbeiros Alineación oficial del equipo 'Macumbeiros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
TOSTA RICA F.C. Alineación oficial del equipo 'TOSTA RICA F.C.' en el partido 0 - 6 Macumbeiros Alineación oficial del equipo 'Macumbeiros' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TOSTA RICA F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 47 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Rodrigue Beke sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Marcel Stoenescu que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de TOSTA van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Luis Garrido va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 220 Minuto 20 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 20 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Rodrigue Beke va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Ildelfonso Estarlich de TOSTA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rodrigue Beke de TOSTA es va emportar una amonestació al minut 58 per provocar un rival.

Macumbeiros

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Macumbeiros va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 27. Salvador Vegas va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Macumbeiros van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pau Buixadé va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 85, Macumbeiros va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Maties Montrabeta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Macumbeiros va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Paul Tissens va desviar el xut final de Pau Buixadé després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 de partit, Salvador Vegas quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Macumbeiros van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Juan Miguel Desportell, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Luis Garrido no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Francesc Monté estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 207 Minuto 73 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Francesc Monté de Macumbeiros no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Salvador Vegas de Macumbeiros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.