Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ayozares (1455349) - aportema2 (1435912) » 398117693: T38/J8/VI

Liga 398117693 Información oficial sobre el partido 398117693 en Hattrick

24.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 8 / VI.215 (14533)

los rebanas Alineación oficial del equipo 'los rebanas' en el partido 0 - 1 Rubiales CF Alineación oficial del equipo 'Rubiales CF' en el partido
0 - 1 Viktor Chibiryaev (59')
los rebanas Alineación oficial del equipo 'los rebanas' en el partido 0 - 1 Rubiales CF Alineación oficial del equipo 'Rubiales CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los rebanas Alineación oficial del equipo 'los rebanas' en el partido 2 - 0 Rubiales CF Alineación oficial del equipo 'Rubiales CF' en el partido
Tiene mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los rebanas

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Ale Mutti va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de rebanas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Ignacio Acosta va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de rebanas.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Ignacio Acosta va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 72, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Ale Mutti va estar a punt d'empatar per a rebanas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Sandu Pănescu va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): El jugador de rebanas Ale Mutti quasi va assolir l'empat al minut 81 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Olivier Ségouin va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Nikson Suwarno.

Rubiales CF

Goles Goles

  • 141 Minuto 59 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Rubiales van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Viktor Chibiryaev.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rubiales va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Viktor Chibiryaev, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fedor Poetermans es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Patrick Kurz de Rubiales va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Patrick Kurz va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.