Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carrsos Fc (1436442) - FORD FARLINE (776476) » 398115328: T38/J1/VI

Liga 398115328 Información oficial sobre el partido 398115328 en Hattrick

06.10.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 1 / VI.173 (14491)

Los Carachotos Alineación oficial del equipo 'Los Carachotos' en el partido 1 - 1 TITAN A.E. F.C. Alineación oficial del equipo 'TITAN A.E. F.C.' en el partido
Luigi Biagianti (34') 1 - 0
1 - 1 Barış Efgan (76')
Los Carachotos Alineación oficial del equipo 'Los Carachotos' en el partido 1 - 1 TITAN A.E. F.C. Alineación oficial del equipo 'TITAN A.E. F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Carachotos Alineación oficial del equipo 'Los Carachotos' en el partido 2 - 0 TITAN A.E. F.C. Alineación oficial del equipo 'TITAN A.E. F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Carachotos

Goles Goles

  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Albano Fernández Grandoso va treure un córner llarg cap al segon pal que en Luigi Biagianti, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Albano Fernández Grandoso, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 4 (Lesión leve): Carachotos va fer una substitució al minut 4. Acacio Vázquez va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Mikko Kontula.

TITAN A.E. F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Barış Efgan de TITAN va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Alfred Drubkowski, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 32 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TITAN va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mihkel Juur, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de TITAN, l'equip va recuperar la pilota al minut 70 i va contraatacar. En Mihkel Juur va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En İzzet Tiryaki va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en İzzet Tiryaki no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 79 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Mihkel Juur que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.