Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ictus Gaming (493479) - Real Castilla Chendo (436821) » 398112900: T38/J13/VI

Liga 398112900 Información oficial sobre el partido 398112900 en Hattrick

29.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 13 / VI.129 (14447)

Son Cotoner FC Alineación oficial del equipo 'Son Cotoner FC' en el partido 2 - 4 Real Castilla Chendo Alineación oficial del equipo 'Real Castilla Chendo' en el partido
0 - 1 Amauri Meneghetti (2')
Vasily Lazarevich (9') 1 - 1
1 - 2 Godofredo Maceira (10')
Diego Estévanez (83') 2 - 2
2 - 3 Larry Baetsen (84')
2 - 4 Larry Baetsen (85')
Son Cotoner FC Alineación oficial del equipo 'Son Cotoner FC' en el partido 2 - 4 Real Castilla Chendo Alineación oficial del equipo 'Real Castilla Chendo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Son Cotoner FC Alineación oficial del equipo 'Son Cotoner FC' en el partido 2 - 3 Real Castilla Chendo Alineación oficial del equipo 'Real Castilla Chendo' en el partido
Tiene un resultado normal 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,2 % 40,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Son Cotoner FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Cotoner s'esgargamellaven dempeus per esperonar Vasily Lazarevich que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 9 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 111 Minuto 83 (Gol por el centro): Passat el minut 83 de joc, Diego Estévanez facilitava les coses al Cotoner amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Marco Aurelio Almendros va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 286 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 32, el Cotoner estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Diego Estévanez va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Diego Esteñoz va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 34, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Cotoner enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Cotoner va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Dennis Ambrosi va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Bonaventura Guardiola va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Estévanez.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Héctor Barrera de Cotoner es va guanyar la targeta groga merescudament.

Real Castilla Chendo

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, Castilla es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Amauri Meneghetti es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Castilla va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 10. Godofredo Maceira va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): Amb 84 minuts jugats, Larry Baetsen de Castilla va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 85 de partit va donar a Castilla l'avantatge per 2 - 4. Larry Baetsen en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Bogdan Iovănescu després de 31 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Juan Miguel Carandil va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Raúl Trastemírez de Castilla va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Raúl Trastemírez va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.