Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

León City Thunder 04 (993346) - xana fc (1333449) » 398112856: T38/J2/VI

Liga 398112856 Información oficial sobre el partido 398112856 en Hattrick

13.10.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 2 / VI.129 (14447)

Mancomunitat La Gavarresa F.C. Alineación oficial del equipo 'Mancomunitat La Gavarresa F.C.' en el partido 0 - 2 Seth Jiax Alineación oficial del equipo 'Seth Jiax' en el partido
0 - 1 Enrique Martínez (83')
0 - 2 Renato Campion (88')
Mancomunitat La Gavarresa F.C. Alineación oficial del equipo 'Mancomunitat La Gavarresa F.C.' en el partido 0 - 2 Seth Jiax Alineación oficial del equipo 'Seth Jiax' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mancomunitat La Gavarresa F.C. Alineación oficial del equipo 'Mancomunitat La Gavarresa F.C.' en el partido 1 - 2 Seth Jiax Alineación oficial del equipo 'Seth Jiax' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,8 % 0,5 % 90,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mancomunitat La Gavarresa F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Luis Nadal va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Adolf Sau va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Héctor Ribas Blanco! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a August Lota de Mancomunitat la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 73 (Lesión): Mancomunitat es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Luis Nadal no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Héctor Ribas Blanco al camp.

Seth Jiax

Goles Goles

  • 172 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Passats 83 minuts de partit, Seth es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Enrique Martínez es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Renato Campion va augmentar l'avantatge de Seth a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Denzel De Baerdemaeker va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 7, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jovan Grubić va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Seth que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Enrique Martínez, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Cálico Chapa de Seth, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 62, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Luis Murillo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Centellas de Seth va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Iván Quiñones de Seth va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Renato Campion va prendre el seu rol al minut 37.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 35 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Jorge Centellas no li va importar gens ni mica.