Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tornado Designs Hattrick Club (1415223) - LosKremitas F.C. (434541) » 398111820: T38/J10/VI

Liga 398111820 Información oficial sobre el partido 398111820 en Hattrick

08.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 10 / VI.110 (14428)

gsxr c.f Alineación oficial del equipo 'gsxr c.f' en el partido 1 - 0 Macabbi di Levantá Alineación oficial del equipo 'Macabbi di Levantá' en el partido
Argemiro Ortega (71') 1 - 0
gsxr c.f Alineación oficial del equipo 'gsxr c.f' en el partido 1 - 0 Macabbi di Levantá Alineación oficial del equipo 'Macabbi di Levantá' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
gsxr c.f Alineación oficial del equipo 'gsxr c.f' en el partido 2 - 0 Macabbi di Levantá Alineación oficial del equipo 'Macabbi di Levantá' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gsxr c.f

Goles Goles

  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Macabbi. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Argemiro Ortega la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del gsxr es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): gsxr va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Francisco Grille ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 es va veure una gran oportunitat per a gsxr per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Argemiro Ortega, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Argemiro Ortega gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Denny Peters va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Al minut 28, Jesús Pintado de gsxr es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Macabbi di Levantá

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Walter Bigatello de Macabbi, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 59, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 270 Minuto 65 (Ocasión de falta): En Pavel Konstantinov va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 65. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mauro Espuny de Macabbi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Mauro Espuny se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.