Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hijos de Bruce Willis (1434348) - Red Dragoons Cardedeu (1599245) » 398110443: T38/J1/VI

Liga 398110443 Información oficial sobre el partido 398110443 en Hattrick

06.10.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 1 / VI.86 (14404)

Hijos de Bruce Willis Alineación oficial del equipo 'Hijos de Bruce Willis' en el partido 2 - 3 Red Dragoons Cardedeu Alineación oficial del equipo 'Red Dragoons Cardedeu' en el partido
Íñigo Sáiz Pérez (26') 1 - 0
1 - 1 Chaime Darder (33')
1 - 2 Eike Zehetmeier (52')
Serafim Conceição (53') 2 - 2
2 - 3 Chaime Darder (82')
Hijos de Bruce Willis Alineación oficial del equipo 'Hijos de Bruce Willis' en el partido 2 - 3 Red Dragoons Cardedeu Alineación oficial del equipo 'Red Dragoons Cardedeu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Hijos de Bruce Willis Alineación oficial del equipo 'Hijos de Bruce Willis' en el partido 4 - 1 Red Dragoons Cardedeu Alineación oficial del equipo 'Red Dragoons Cardedeu' en el partido
Tiene mala suerte 4.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hijos de Bruce Willis

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Corria el minut 26 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Íñigo Sáiz Pérez, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 112 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Willis s'esgargamellaven dempeus per esperonar Serafim Conceição que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 53 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Íñigo Sáiz Pérez de Willis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Serafim Conceição de Willis es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.

Red Dragoons Cardedeu

Goles Goles

  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 33 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Chaime Darder.
  • 174 Minuto 52 (Gol de penalti): Dragoons va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Eike Zehetmeier va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Chaime Darder va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Eike Zehetmeier ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Gustavo Ralha va marcar al minut 77 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pau Colomar es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Eike Zehetmeier de Dragoons va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Octavio Alico va prendre el seu rol al minut 85.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 22 (Evento clima: sol, OK técnico): Damon Hamer semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.