Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pantaleones (772261) - Myshop-site.es (990062) » 398109710: T38/J13/VI

Liga 398109710 Información oficial sobre el partido 398109710 en Hattrick

29.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 13 / VI.72 (14390)

Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido 0 - 2 FC.OMEULAR Alineación oficial del equipo 'FC.OMEULAR' en el partido
0 - 1 Kees Welbergen (55')
0 - 2 Edward Błaut (72')
Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido 0 - 2 FC.OMEULAR Alineación oficial del equipo 'FC.OMEULAR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido 3 - 0 FC.OMEULAR Alineación oficial del equipo 'FC.OMEULAR' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pantaleones

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Pantaleones va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Czcibor Toczkowski ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 235 Minuto 21 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Juan Manzanedo gairebé marca per a Pantaleones al minut 21 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Raimund Liu va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Cheah Tse Li va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pantaleones va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jikke Duim va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Czcibor Toczkowski! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juan Manzanedo va estar a punt d'avançar els locals al minut 42 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 el Pantaleones va posar setge sobre la defensa central visitant però en Fortunato Pignataro no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fortunato Pignataro de Pantaleones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC.OMEULAR

Goles Goles

  • 106 Minuto 55 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 55 minuts, Kees Welbergen va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 1.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Edward Błaut de FC.OMEULAR l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 72 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 64 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Donato Sarasin, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Henri Jääskeläinen de FC.OMEULAR amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 26 (Tirita (médico)): Cheah Tse Li va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de FC.OMEULAR es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.