Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fandango F.C. (1336815) - AD Liberalismo contra las Subvenciones (1421465) » 398108897: T38/J7/VI

Liga 398108897 Información oficial sobre el partido 398108897 en Hattrick

17.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 7 / VI.58 (14376)

Fandango F.C. Alineación oficial del equipo 'Fandango F.C.' en el partido 0 - 2 FC Racing Matasanos Alineación oficial del equipo 'FC Racing Matasanos' en el partido
0 - 1 José Milán Borja (19')
0 - 2 Elbo Manso (36')
Fandango F.C. Alineación oficial del equipo 'Fandango F.C.' en el partido 0 - 2 FC Racing Matasanos Alineación oficial del equipo 'FC Racing Matasanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fandango F.C. Alineación oficial del equipo 'Fandango F.C.' en el partido 2 - 0 FC Racing Matasanos Alineación oficial del equipo 'FC Racing Matasanos' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fandango F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Fandango a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Roland Samodajev va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Roland Samodajev quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Cassiano Torres de Fandango va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 35, però no va estar gaire encertat.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Felipe Zubalburu va disposar d'una bona oportunitat al minut 79, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): Després de 25 minuts jugats, Eduard Artenie es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Felipe Zubalburu.

FC Racing Matasanos

Goles Goles

  • 186 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Matasanos va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en José Milán Borja.
  • 140 Minuto 36 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Matasanos va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Elbo Manso aconseguint el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després de 72 minuts, David García va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Alessandro Zaniolo va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Laureano Pereyra després de 74 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alessandro Zaniolo va poder desviar-lo a córner.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Matasanos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 80, però el xut de Marco Antequera des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): En Alberto Marañón ocupà el lloc d'en Damian Socała al 65 minuts, dos minuts després que el jugador de Matasanos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.