Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TatoK.O (48613) - Chigre Industrial (800460) » 398108887: T38/J4/VI

Liga 398108887 Información oficial sobre el partido 398108887 en Hattrick

27.10.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 4 / VI.58 (14376)

Vitoria Buccaneers Alineación oficial del equipo 'Vitoria Buccaneers' en el partido 1 - 1 Chigre Industrial Alineación oficial del equipo 'Chigre Industrial' en el partido
0 - 1 Per Gripenstad (31')
Erinç Urbeyi (65') 1 - 1
Vitoria Buccaneers Alineación oficial del equipo 'Vitoria Buccaneers' en el partido 1 - 1 Chigre Industrial Alineación oficial del equipo 'Chigre Industrial' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Vitoria Buccaneers Alineación oficial del equipo 'Vitoria Buccaneers' en el partido 2 - 3 Chigre Industrial Alineación oficial del equipo 'Chigre Industrial' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,5 % 3,8 % 77,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vitoria Buccaneers

Goles Goles

  • 111 Minuto 65 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 65, Erinç Urbeyi de Buccaneers empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Morgan Noveri va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Paco Alcántara va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Morgan Noveri va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Lawrence Billingham de Buccaneers va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 56, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 64 minuts, en Morgan Noveri no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Lawrence Billingham del Buccaneers ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Erinç Urbeyi no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 301 Minuto 53 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Cederick Leonard ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Chigre Industrial

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Per Gripenstad que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Industrial.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Vicente Govantes, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Valentín Cabañero Martínez de Industrial va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 34 de partit, quan un jugador de Industrial, en Oleguer Perdigó, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.