Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

er Gargamel (1591375) - Bobit F.C. (992432) » 398108348: T38/J9/VI

Liga 398108348 Información oficial sobre el partido 398108348 en Hattrick

01.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 9 / VI.48 (14366)

er Gargamel Alineación oficial del equipo 'er Gargamel' en el partido 4 - 0 Aldy United F.C. Alineación oficial del equipo 'Aldy United F.C.' en el partido
Tom Anwyl (35') 1 - 0
Rodis Gatakis (78') 2 - 0
Michael Alexandersson (81') 3 - 0
Oscar Marín (84') 4 - 0
er Gargamel Alineación oficial del equipo 'er Gargamel' en el partido 4 - 0 Aldy United F.C. Alineación oficial del equipo 'Aldy United F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
er Gargamel Alineación oficial del equipo 'er Gargamel' en el partido 2 - 0 Aldy United F.C. Alineación oficial del equipo 'Aldy United F.C.' en el partido
Tiene suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

er Gargamel

Goles Goles

  • 139 Minuto 35 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Tom Anwyl! Un inimaginable dribbling sobre Gabriel Scheffler va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 0 per a Gargamel.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Amb 78 minuts jugats, en Rodis Gatakis va augmentar l'avantatge de Gargamel a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 81 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Gargamel al minut 81, que va llançar ajustat al pal en Michael Alexandersson. 3 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Oscar Marín, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Gargamel.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Gargamel per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 7, quan Óscar García de Llanilla va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rod Lane va estar a punt d'avançar els locals al minut 25 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Tom Anwyl una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 36, però una magnífica aturada de David San Pelayo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 64 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 64 podia haver acabat en gol, però David San Pelayo va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 1 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Pol Damunt va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Aldy United F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En Vurnon Zweerus va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 37 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Kruno Ferjančić, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): Georgi Petkov hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Vurnon Zweerus havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Georgi Petkov de United va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Al minut 85 en Gabriel Scheffler va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.