Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dark Thunder FC (778527) - Fogueres de Montsoriu (437982) » 398107985: T38/J2/VI

Liga 398107985 Información oficial sobre el partido 398107985 en Hattrick

13.10.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 2 / VI.42 (14360)

F.C.Chester's Alineación oficial del equipo 'F.C.Chester's' en el partido 1 - 2 Fogueres de Montsoriu Alineación oficial del equipo 'Fogueres de Montsoriu' en el partido
0 - 1 Jean-Baptiste Boissin (56')
0 - 2 Jean-Baptiste Boissin (78')
Eduardo Gastón (86') 1 - 2
F.C.Chester's Alineación oficial del equipo 'F.C.Chester's' en el partido 1 - 2 Fogueres de Montsoriu Alineación oficial del equipo 'Fogueres de Montsoriu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.Chester's Alineación oficial del equipo 'F.C.Chester's' en el partido 1 - 1 Fogueres de Montsoriu Alineación oficial del equipo 'Fogueres de Montsoriu' en el partido
Tiene un resultado normal 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,8 % 40,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Chester's

Goles Goles

  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Eduardo Gastón, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a F.C.C..

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de F.C.C., l'equip va recuperar la pilota al minut 4 i va contraatacar. En Lassi Kulma va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): En Marc Arnswald va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de F.C.C. va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jerzy Szczepanowski va sortir per sobre el travesser.

Fogueres de Montsoriu

Goles Goles

  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Fogueres van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jean-Baptiste Boissin va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 78 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Fogueres. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Jean-Baptiste Boissin xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Nicki Ulstrup al minut 3 semblava entrar, però Christopher Norton va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Fogueres que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alexander Kukulies, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lluís-Anton Redorta de Fogueres la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.