Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Calandracos (439044) - Tumis Club (436018) » 398107374: T38/J5/VI

Liga 398107374 Información oficial sobre el partido 398107374 en Hattrick

03.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 5 / VI.31 (14349)

.Real Sporting De Gijon. Alineación oficial del equipo '.Real Sporting De Gijon.' en el partido 3 - 3 Os Furrus Alineación oficial del equipo 'Os Furrus' en el partido
Dominik Ewald (21') 1 - 0
1 - 1 Vratislav Bezděk (23')
1 - 2 Vratislav Bezděk (28')
1 - 3 Gaudenz Colaci (30')
Ramón Obanos (80') 2 - 3
Francisco Fragoso (87') 3 - 3
.Real Sporting De Gijon. Alineación oficial del equipo '.Real Sporting De Gijon.' en el partido 3 - 3 Os Furrus Alineación oficial del equipo 'Os Furrus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
.Real Sporting De Gijon. Alineación oficial del equipo '.Real Sporting De Gijon.' en el partido 3 - 2 Os Furrus Alineación oficial del equipo 'Os Furrus' en el partido
Tiene un resultado normal 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,4 % 32,7 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

.Real Sporting De Gijon.

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Dominik Ewald va donar a Sporting un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 103 Minuto 80 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Sporting per la dreta va donar com a resultat un gol de Ramón Obanos al minut 80 que reduïa la distància a 2 - 3.
  • 112 Minuto 87 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Francisco Fragoso va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 87.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): Herwin Vercammen no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Mitch Raines.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Filip Chmielik ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Os Furrus

Goles Goles

  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 en Vratislav Bezděk va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): Amb 28 minuts jugats, Vratislav Bezděk de Furrus va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Gaudenz Colaci va augmentar l'avantatge de Furrus a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 15 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Manuel Pozo va rebre molts aplaudiments. Al minut 15 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Farruco Circes va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Patrício Faia, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Furrus va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Patrício Faia va desviar el xut final de Farruco Circes després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jos Art, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jos Art va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 273 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Jorge 'Hippie' Caño va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Farruco Circes de Furrus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89 de partit, Farruco Circes de Furrus va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): En Kauldi Erena ocupà el lloc d'en Gaudenz Colaci al 66 minuts, dos minuts després que el jugador de Furrus quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 093 Minuto 88 (Lesión (no subst.)): Al minut 88, Jos Art va haver de deixar el terreny de joc lesionat. Furrus no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Manuel Pozo, en lloc de córrer, relliscava.