Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

erjuani cf (315272) - pocoapoco (1579959) » 398107165: T38/J1/VI

Liga 398107165 Información oficial sobre el partido 398107165 en Hattrick

06.10.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 1 / VI.27 (14345)

erjuani cf Alineación oficial del equipo 'erjuani cf' en el partido 4 - 2 pocoapoco Alineación oficial del equipo 'pocoapoco' en el partido
0 - 1 Enrique Acheros (3')
Felix Stinauer (10') 1 - 1
Jelle Vlaemminck (20') 2 - 1
Jelle Vlaemminck (73') 3 - 1
3 - 2 Xavier Muriscot (80')
Thomas Veysseyre (82') 4 - 2
erjuani cf Alineación oficial del equipo 'erjuani cf' en el partido 4 - 2 pocoapoco Alineación oficial del equipo 'pocoapoco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
erjuani cf Alineación oficial del equipo 'erjuani cf' en el partido 1 - 2 pocoapoco Alineación oficial del equipo 'pocoapoco' en el partido
Tiene bastante suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,7 % 3,9 % 77,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

erjuani cf

Goles Goles

  • 186 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del erjuani. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Felix Stinauer va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 20 minuts quan Jelle Vlaemminck va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 1 per a erjuani.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): erjuani va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jelle Vlaemminck va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de erjuani pel centre va donar un gran resultat: el gol de Thomas Veysseyre va posar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Frédéric Delcourt va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de erjuani que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de erjuani, l'equip va recuperar la pilota al minut 68 i va contraatacar. En Nave Zuqert va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Thomas Veysseyre de erjuani va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

pocoapoco

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 3 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de pocoapoco. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Enrique Acheros xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 80 minuts, el tirador de faltes del pocoapoco va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Xavier Muriscot, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Albert Llebot va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Estepan Laiana, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Xavier Muriscot va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eliseo Romón de pocoapoco es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 6 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 6 de partit, quan un jugador de pocoapoco, en Raúl Roche, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 77 (Tirita): Al minut 77, Enrique Acheros de pocoapoco es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Francisco Cubero va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de pocoapoco es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 31 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Albert Llebot no li va importar gens ni mica.