Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Javilongo Atlético (1436528) - Cubilla (776293) » 398107106: T38/J7/VI

Liga 398107106 Información oficial sobre el partido 398107106 en Hattrick

17.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 7 / VI.26 (14344)

REAL RASTAFA C.F. Alineación oficial del equipo 'REAL RASTAFA C.F.' en el partido 1 - 2 Cubilla Alineación oficial del equipo 'Cubilla' en el partido
0 - 1 Jesús Gil (40')
0 - 2 Efrén Bousoño (89')
Naor Margalit (89') 1 - 2
REAL RASTAFA C.F. Alineación oficial del equipo 'REAL RASTAFA C.F.' en el partido 1 - 2 Cubilla Alineación oficial del equipo 'Cubilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
REAL RASTAFA C.F. Alineación oficial del equipo 'REAL RASTAFA C.F.' en el partido 6 - 0 Cubilla Alineación oficial del equipo 'Cubilla' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REAL RASTAFA C.F.

Goles Goles

  • 103 Minuto 89 (Gol por la derecha): Passava el minut 89 del matx, quan l'atent Naor Margalit va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): RASTAFA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Juan Francisco Caldentey va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Tomás Espiñeira.
  • 220 Minuto 37 (Ocasión de falta): Al minut 37, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Napolis Keblas va estar a punt d'empatar per a RASTAFA quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Tomás Espiñeira va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 210 Minuto 78 (Ocasión de falta): Napolis Keblas va llançar una falta directa al minut 78 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 207 Minuto 87 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Livio Marcolini va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 211 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 el RASTAFA va posar setge sobre la defensa central visitant però en Napolis Keblas no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Napolis Keblas de RASTAFA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Livio Marcolini de RASTAFA es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Francisco Caldentey de RASTAFA es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): En Nicola Viglizzo ocupà el lloc d'en Òscar Falguera al 36 minuts, dos minuts després que el jugador de RASTAFA quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 096 Minuto 89 (Lesión (no subst.)): Nicola Viglizzo de RASTAFA no va poder continuar jugant, però no va poder ser substituït i el seu equip va jugar amb un home menys des de llavors.
  • Minuto 89 (Jugador de campo como portero): Com que no hi havia ningú a la porteria, Francesco Battazza va haver de d'abandonar la seva posició i posar-se sota els pals.
  • 096 Minuto 89 (Lesión (no subst.)): Juan Francisco Caldentey de RASTAFA va quedar estès al terra i va haver de deixar el terreny de joc, però no va entrar ningú al seu lloc!

Cubilla

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): En Jesús Gil donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 40 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Efrén Bousoño de Cubilla l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 89 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El Cubilla va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en Andrea Tamburro va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Cubilla va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Nicola Viglizzo va desviar el xut final de Viorel Chereji després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Jesús Gil va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Carlos Cubides de Cubilla amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Efrén Bousoño.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Carlos Cubides de Cubilla va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".