Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cromater c.f. (1431595) - FC Llucmajor (1334157) » 398100962: T38/J9/V

Liga 398100962 Información oficial sobre el partido 398100962 en Hattrick

01.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 9 / V.190 (5703)

cromater c.f. Alineación oficial del equipo 'cromater c.f.' en el partido 2 - 4 F.C. Corleone Alineación oficial del equipo 'F.C. Corleone' en el partido
Hristo Mitov (20') 1 - 0
1 - 1 Raymon Pors (32')
Fredrik Börjesson (37') 2 - 1
2 - 2 Fernando Rubia (41')
2 - 3 Nikolaos Andreopoulos (81')
2 - 4 Andrew Davidson (87')
cromater c.f. Alineación oficial del equipo 'cromater c.f.' en el partido 2 - 4 F.C. Corleone Alineación oficial del equipo 'F.C. Corleone' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cromater c.f. Alineación oficial del equipo 'cromater c.f.' en el partido 0 - 1 F.C. Corleone Alineación oficial del equipo 'F.C. Corleone' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cromater c.f.

Goles Goles

  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): cromater sabia com jugar al contraatac, i al minut 20, Hristo Mitov va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): En Fredrik Börjesson va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): cromater van sortir al contraatac al minut 43, però André Luiz Carrasco va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 69 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de cromater van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 69 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Stefan Geisselbacher, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eric Muderspach de cromater va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

F.C. Corleone

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Nikolaos Andreopoulos va anar directament als peus de Raymon Pors que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Corleone va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Andrew Davidson, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Fernando Rubia que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): Corleone agafava avantatge al minut 81 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Nikolaos Andreopoulos amb mestria.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Andrew Davidson de Corleone l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 87 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El Corleone creava perill des de la dreta al minut 40, però en Yona Jano, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a José de Silos desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 270 Minuto 53 (Ocasión de falta): El Corleone va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 53 amb un llançament de falta perillós. En José de Silos però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Corleone va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 68, quan Aggi Dumann va quedar-se sol davant el porter Yona Jano, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Corleone quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Nikolaos Andreopoulos va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José de Silos de Corleone va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 60 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 60 de partit, quan un jugador de Corleone, en Nikolaos Andreopoulos, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 73 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Fernando Rubia va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Barak Eliyav.