Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Huerta del Rey (315014) - Flitxi F.C. (774724) » 398100391: T38/J6/V

Liga 398100391 Información oficial sobre el partido 398100391 en Hattrick

10.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 6 / V.180 (5693)

UD Amistad Alineación oficial del equipo 'UD Amistad' en el partido 2 - 2 R.Zaraggozza Alineación oficial del equipo 'R.Zaraggozza' en el partido
0 - 1 Marc Visse (38')
0 - 2 Vlad Borugă (48')
Xisco Escandell (68') 1 - 2
Raúl Gorritepe (70') 2 - 2
UD Amistad Alineación oficial del equipo 'UD Amistad' en el partido 2 - 2 R.Zaraggozza Alineación oficial del equipo 'R.Zaraggozza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UD Amistad Alineación oficial del equipo 'UD Amistad' en el partido 2 - 1 R.Zaraggozza Alineación oficial del equipo 'R.Zaraggozza' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,1 % 0,8 % 11,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Amistad

Goles Goles

  • 101 Minuto 68 (Gol por el centro): Xisco Escandell de Amistad va demostrar les seves habilitats al minut 68 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 112 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Amistad equilibrava la balança al minut 70. En Raúl Gorritepe, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Amistad va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Michalis Mpotitsis va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Konstanty Cichorski.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Charles Grieu va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Amistad se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Tomáš Urbánek va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 es va veure una gran oportunitat per a Amistad per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Charles Grieu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Madari Arretegi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Xisco Escandell va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

R.Zaraggozza

Goles Goles

  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): Marc Visse va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, R.Zaraggozza, al minut 38. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): El R.Zaraggozza era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Vlad Borugă va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Kim Staff que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tomas Lindenblatt de R.Zaraggozza va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 51, Aníbal Isequilla de R.Zaraggozza va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arkadiusz Łucjan de R.Zaraggozza la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gergő Laki de R.Zaraggozza es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 19 (Evento clima: sol, OK técnico): En Kim Staff va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.