Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Anisakis_team (1461688) - Vitoria Utd. (491983) » 398098625: T38/J13/V

Liga 398098625 Información oficial sobre el partido 398098625 en Hattrick

29.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 13 / V.148 (5661)

Anisakis_team Alineación oficial del equipo 'Anisakis_team' en el partido 2 - 2 Ironman C.F Alineación oficial del equipo 'Ironman C.F' en el partido
Alejo Reves (29') 1 - 0
1 - 1 Agustín Campanario (33')
1 - 2 Oscar Del Cordel (55')
Josep Maria Sendra (77') 2 - 2
Anisakis_team Alineación oficial del equipo 'Anisakis_team' en el partido 2 - 2 Ironman C.F Alineación oficial del equipo 'Ironman C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Anisakis_team Alineación oficial del equipo 'Anisakis_team' en el partido 3 - 0 Ironman C.F Alineación oficial del equipo 'Ironman C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anisakis_team

Goles Goles

  • 124 Minuto 29 (Gol de penalti): Corria el minut 29, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Anisakis_team s'avançava en el marcador després que en Alejo Reves xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 113 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els jugadors del Anisakis_team amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 77, deixant Josep Maria Sendra en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Anisakis_team va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jesús Galarraga, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 211 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Carlos Alemparte va estar a punt de marcar al minut 61 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88 es va veure una gran oportunitat per a Anisakis_team per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jesús Galarraga, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Morquecho de Anisakis_team va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Seyhun Otay no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Ironman C.F

Goles Goles

  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Agustín Campanario, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 33.
  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Oscar Del Cordel que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Ironman.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Ironman va anar a parar a la dreta de l'atac on en Oscar Del Cordel, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Guido Ferrero, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 19 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 48 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Ernest Budziszewski no era cap impediment.