Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Canneviva (1584722) - Getazulón (795973) » 398098099: T38/J8/V

Liga 398098099 Información oficial sobre el partido 398098099 en Hattrick

24.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 8 / V.139 (5652)

GÜENOS ELEMENTS Alineación oficial del equipo 'GÜENOS ELEMENTS' en el partido 2 - 2 Getazulón Alineación oficial del equipo 'Getazulón' en el partido
Abel Leon Santos (38') 1 - 0
Lorenzo Díaz Estévanez (61') 2 - 0
2 - 1 Xosé López Ruiz (80')
2 - 2 陈 (Chen) 子楠 (Zinan) (83')
GÜENOS ELEMENTS Alineación oficial del equipo 'GÜENOS ELEMENTS' en el partido 2 - 2 Getazulón Alineación oficial del equipo 'Getazulón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GÜENOS ELEMENTS Alineación oficial del equipo 'GÜENOS ELEMENTS' en el partido 2 - 0 Getazulón Alineación oficial del equipo 'Getazulón' en el partido
Tiene un resultado normal 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GÜENOS ELEMENTS

Goles Goles

  • 120 Minuto 38 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 38, indicava inequívocament que en Abel Leon Santos va saber trobar la xarxa rival. GÜE desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): GÜE va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Lorenzo Díaz Estévanez va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Emilio Fernández de Córdoba va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Raül Freixes del GÜE ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85, Emilio Fernández de Córdoba arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): GÜE per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 89, quan José Álvarez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 es va veure una gran oportunitat per a GÜE per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Emilio Fernández de Córdoba, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Lorenzo Díaz Estévanez.

Getazulón

Goles Goles

  • 119 Minuto 80 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En 陈 (Chen) 子楠 (Zinan) sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Xosé López Ruiz que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!
  • 105 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! 陈 (Chen) 子楠 (Zinan) rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Herminio Campañó, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 2 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Getazulón va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Nelson Real de Asua, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Getazulón va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de 陈 (Chen) 子楠 (Zinan), però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 209 Minuto 77 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant David Luchoro? Un error clamorós seu va donar a Herminio Campañó una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Getazulón, l'equip va recuperar la pilota al minut 88 i va contraatacar. En Pedro Erles va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 89 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Getazulón van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 89 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar 陈 (Chen) 子楠 (Zinan), però la pilota va sortir per sobre del travesser.