Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CE L'Hospitalet (314768) - BAMOSE f.c. (1366068) » 398095706: T38/J11/V

Liga 398095706 Información oficial sobre el partido 398095706 en Hattrick

15.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 11 / V.96 (5609)

CE L'Hospitalet Alineación oficial del equipo 'CE L'Hospitalet' en el partido 3 - 0 Rayo Verdiblanco Alineación oficial del equipo 'Rayo Verdiblanco' en el partido
Paco Launay (5') 1 - 0
Luca Furini (33') 2 - 0
Luca Furini (69') 3 - 0
CE L'Hospitalet Alineación oficial del equipo 'CE L'Hospitalet' en el partido 3 - 0 Rayo Verdiblanco Alineación oficial del equipo 'Rayo Verdiblanco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
CE L'Hospitalet Alineación oficial del equipo 'CE L'Hospitalet' en el partido 6 - 0 Rayo Verdiblanco Alineación oficial del equipo 'Rayo Verdiblanco' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE L'Hospitalet

Goles Goles

  • 143 Minuto 5 (Gol de contra por la derecha): Paco Launay va marcar al minut 5 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 0.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Hospi pel centre va donar un gran resultat: el gol de Luca Furini va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Luca Furini, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Hospi.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Passaven 41 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Miguel Relva va rematar alt.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El Hospi ho intentava per la dreta per mitjà de Antonio Marcassoli, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Hospi la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Hospi puguin veure en Maricel Lazãr jugant de nou; ja que al minut 44 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Xavier Fàbregas el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Rayo Verdiblanco

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 3 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Roland Kiprich va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Verdiblanco que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Milaim Walraedt, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Pier Ugo Grande, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Juan Francisco Andrés de Verdiblanco va abandonar el terreny de joc després de 44 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Uwe Baracchi va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 81 (Tirita): Passats 81 minuts de joc, en Inozens Gautheron de Verdiblanco va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Inozens Gautheron de Verdiblanco va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Juhani Tarkas va prendre el seu rol al minut 84.