Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Batea FS (801106) - Revertidos (488718) » 398094401: T38/J6/V

Liga 398094401 Información oficial sobre el partido 398094401 en Hattrick

10.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 6 / V.73 (5586)

U.D. Ronda de Nelle Alineación oficial del equipo 'U.D. Ronda de Nelle' en el partido 1 - 2 Pambolisucre Alineación oficial del equipo 'Pambolisucre' en el partido
0 - 1 Fausto Peregrín (8')
0 - 2 Mauricio Froyd (9')
Adrián Bascuñan (58') 1 - 2
U.D. Ronda de Nelle Alineación oficial del equipo 'U.D. Ronda de Nelle' en el partido 1 - 2 Pambolisucre Alineación oficial del equipo 'Pambolisucre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Ronda de Nelle Alineación oficial del equipo 'U.D. Ronda de Nelle' en el partido 0 - 1 Pambolisucre Alineación oficial del equipo 'Pambolisucre' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Ronda de Nelle

Goles Goles

  • 138 Minuto 58 (Gol evento especial extremo + rematador): Sinval Barreiro estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Adrián Bascuñan va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Jean-Baptiste Brune no oblidarà el que li va passar durant el minut 13. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En Elixio Barro va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Elixio Barro va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ronda va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Elixio Barro va sortir per sobre el travesser.

Pambolisucre

Goles Goles

  • 170 Minuto 8 (Gol de falta): Pambolisucre va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Fausto Peregrín.
  • 116 Minuto 9 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 9, en Antero Cardemil del Pambolisucre va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Mauricio Froyd que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Eduardo Celeste al minut 30, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Pambolisucre la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Mauricio Froyd, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 79 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Pambolisucre va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mauricio Froyd va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 207 Minuto 84 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Thor Espelid de Pambolisucre no va ser gol per ben poc.