Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barres FC (1421563) - mamacacas (310056) » 398093430: T38/J2/V

Liga 398093430 Información oficial sobre el partido 398093430 en Hattrick

13.10.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 2 / V.56 (5569)

los arcos"b" Alineación oficial del equipo 'los arcos"b"' en el partido 1 - 1 FerrolGum Club Alineación oficial del equipo 'FerrolGum Club' en el partido
0 - 1 József Kocsis (31')
Ralf Bengtsson (65') 1 - 1
los arcos"b" Alineación oficial del equipo 'los arcos"b"' en el partido 1 - 1 FerrolGum Club Alineación oficial del equipo 'FerrolGum Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los arcos"b" Alineación oficial del equipo 'los arcos"b"' en el partido 2 - 1 FerrolGum Club Alineación oficial del equipo 'FerrolGum Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,8 % 4,2 % 19,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los arcos"b"

Goles Goles

  • 113 Minuto 65 (Gol por la derecha): Els jugadors del arcos"b" amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 65, deixant Ralf Bengtsson en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Emanuel Platvoet va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 216 Minuto 38 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 38 en Lauge Wandel ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Riccardo Capece el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 el arcos"b" va posar setge sobre la defensa central visitant però en Vassilis Kandarakis no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Zygfryd Sochocki va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Zygfryd Sochocki va estar a punt d'acabar en gol al minut 72, però el porter visitant Julián Roldán Lozano va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): arcos"b" va estar a punt de posar-se per davant al minut 79 però Fernando Mac Courtney va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Carl Bolze va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zygfryd Sochocki.

FerrolGum Club

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): FerrolGum agafava avantatge al minut 31 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar József Kocsis amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Kornél Kerecsényi, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Kornél Kerecsényi va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 34 de partit, quan un jugador de FerrolGum, en Ricardo Navarro, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.