Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Deportivo Castracaecilia (310423) - Cehegín C.F. (310152) » 398091120: T38/J13/V

Liga 398091120 Información oficial sobre el partido 398091120 en Hattrick

29.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 13 / V.14 (5527)

foresgump Alineación oficial del equipo 'foresgump' en el partido 1 - 1 R.C. Deportivo La Coruña Alineación oficial del equipo 'R.C. Deportivo La Coruña' en el partido
Peter Kjær (19') 1 - 0
1 - 1 Luis García de Camargo (21')
foresgump Alineación oficial del equipo 'foresgump' en el partido 1 - 1 R.C. Deportivo La Coruña Alineación oficial del equipo 'R.C. Deportivo La Coruña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
foresgump Alineación oficial del equipo 'foresgump' en el partido 2 - 0 R.C. Deportivo La Coruña Alineación oficial del equipo 'R.C. Deportivo La Coruña' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

foresgump

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): foresgump va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 19 Peter Kjær va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Ignacio Sintes va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de foresgump se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): foresgump per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 67, quan Ignacio Sintes va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Maximilià Castellet va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Santiago Chico.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diógenes Carrión de foresgump va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

R.C. Deportivo La Coruña

Goles Goles

  • 143 Minuto 21 (Gol de contra por la derecha): El jugador Luis García de Camargo de R.C.D.L.C. es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de R.C.D.L.C., que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Wacław Głownia va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 218 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner peinado): Wacław Głownia hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Bob Hummel havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): Després de 31 minuts jugats, Luis García de Camargo es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ferran Vietio.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 60 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Salvador Descamps va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.